Cursusaanbod

Werken in de maritieme of logistieke sector kunnen risico’s met zich meebrengen. Om de risico’s verder te reduceren is het belangrijk dat uw medewerkers onderricht hebben gehad in de vorm van trainingen en/of cursussen.

Daarbij wordt de werkgever verplicht gesteld vanuit de diverse regelgevingen om te zorgen voor trainingen. Zeker als medewerkers dagelijks operationele handelingen moeten uitvoeren of laten uitvoeren. Ook in contact komen met gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen, kunnen ernstige gevolgen hebben.

Wij kunnen u daarmee helpen d.m.v. ons uitgebreid cursuspakket. Ook kunnen wij maatwerktrainingen in-company voor u verzorgen. De cursussen zijn opgebouwd uit jaren ervaring.

Al onze docenten zijn in het bezit van de nodige certificaten en indien nodig ook certificaat veiligheidsadviseur ADR/RID en het diploma Specialist Gevaarlijke Stoffen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of schrijf u in voor één van de geplande cursussen.

Hulp nodig?

Neem contact op met ons. Wij vertellen u graag meer over onze cursussen en trainingen.

Wist u dat veel van onze cursussen ook in-company gegeven kunnen worden?

M van Marle Consultancy

Door de samenwerking met Van Marle Consultancy als partner, zijn we in staat om een compleet Survey rapport af te leveren, consultatie te verlenen of complete opleiding te verschaffen, voor het opvolgen van behandeling gevaarlijke goederen.

FMPS logo

Flanders Maritime Port Services

The reliable, experienced and innovative partner in offshore, industrial, port-related, logistics, operational and technical services.

Navigate

Contact

De Dreef van Zonnebos 32

B-2970 's Gravenwezel

Belgium

+32 3 479 910 615

info@fmps.eu

Follow us:

facebook 32 blk  linkedin 32 blk

© Copyright FMPS BV. All Rights Reserved.

Privacy policy

Development: MaxiGraphx

Kies uw taal | Choose your language

FMPS Logo

De Dreef van Zonnebos 32

B-2970 's Gravenwezel

Belgium

+32 3 479 910 615

info@fmps.eu